Ние много сериозно работим върху програма за ускорено догонващо развитие

...
Ние много сериозно работим върху програма за ускорено догонващо развитие
Коментари Харесай

Карадайъ също коментира словото на Доган

Ние доста съществено работим върху стратегия за ускорено догонващо развиване на страната. Това е нашият апел към систематичните партии - да създадем нужното за ускореното догонващо развиване на страната.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който разяснява вчерашното слово на Ахмед Доган. "Всяка година думите на почетния ръководител на Движение за права и свободи се чакат от медиите, анализаторите и обществеността и това е обикновено. Личности като Ахмед Доган се раждат един път на 100 години и страната има потребност от такива водачи ", сподели още той.

"На въпроса, че ние сме говорили и приказваме за предварителни избори, само че вие помните, че в наши заявления сме казвали "и какво от това " и продължението е било - "системните, национално виновните партии да си свършат работата ". Нужно е да дадем своя дан в поддръжка на страната, държавността и на жителите на страната ", отговори той на въпроса, че в Народното събрание Движение за права и свободи приканва за предварителни избори, а Ахмед Доган разгласи, че такива все още не са нужни.

"Националистите са преекспонирали тематиката за Закона за вероизповеданията. Но ние патриотите и национално виновните партии, направихме доста огромна крачка с приемането на закона за вероизповеданията ", сподели още Мустафа Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР