"Ние много добре знаем кой пуска "бомби" в медиите за

...
"Ние много добре знаем кой пуска "бомби" в медиите за
Коментари Харесай

Кремъл: Знаем кой пуска бомби за президента

"Ние доста добре знаем кой пуска "бомби " в медиите за нашия президент Владимир Путин ", това е споделил през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, написа газета.ру.

Прессекретарят на президента е коментирал обявата на изданието от Санкт Петербург "812 онлайн ". Медията бе написала, че водачът на Руската федерация е имал интимна връзка с предприемачката Светлана Кривоногих.

"Това е следващата "бомба " в средствата за всеобща информация. Ние сме прелестно осведомени за това кой е пуснал тази "новина " и кой е нейният гарант ", е подчертал Песков.

Говорителят на президента на Русия в отговор на журналистически въпрос е споделил, че не му е било известно съответните органи да са подхванали някакви следствени дейности против изданието.

Песков се е спрял и върху други изявления. "Това е следващата нелепост ", безапелационен е бил той. С тези думи служителят на Кремъл е коментирал изказвания за вероятно отдръпване на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През от ръководството на страната поради влошено здраве, появили се през миналите почивни дни.

"Здравословното положение на нашия президент е прелестно. Аз обаче имам следния въпрос – за какво "журналистите ", основали тази "новина ", не ни попитаха. Ние щяхме да им отговорим по съответните канали ", е показал още Песков.

Прессекретарят на Кремъл е споделил също, че подготовката за плануваната на 17 декември огромна конференция на Путин е вървяла с цялостна мощ. "Ние получихме поръчки от сътрудници на доста медии и от нашата страна, и от чужбина ", е споделил той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР