Група чернокожи мъже избиратели казаха пред ABC News, че не

...
Група чернокожи мъже избиратели казаха пред ABC News, че не
Коментари Харесай

Чернокожите мъже гласоподаватели са недоволни от Байдън, Тръмп: „Уморени от това да бъдат принуждавани да избират по-малката от по-големите злини`

Група чернокожи мъже гласоподаватели споделиха пред ABC News, че не се усещат добре по отношение на гласуването или за президента Байдън, или за Доналд Тръмп през ноември, което съгласно няколко мъже е като гласоподаване за по-малката от двете несгоди.

„ Ще гласоподавам, само че те са единствените ни варианти. Така че това е като, това е, като „ Хей, искаш ли да изгориш ръката си във фурната или искаш да изгориш ръката си в тостера? “ Рапърът Hitman Holla сподели пред ABC по време на медийно изявление, излъчено в неделя. 

Байрън Питс от ABC News беседва с чернокожи мъже в Джорджия и Мичиган, и двата основни щата на бойното поле, за проблемите, които са най-важни за тях, когато пристигна време да гласоподават. 

„ Просто би трябвало да бъда уверен и не знам какво ще ме убеди, почтено казано “, сподели рапърът Джон Джон Да Дон пред ABC, преди да означи, че обмисля да гласоподава за Тръмп. „ Чувствам, че беше повече смяна, когато Тръмп беше на поста, в сравнение с Байдън, в случай че би трябвало да съпоставим ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР