Ние лекари и медицински сестри сме възмутени от методите на

...
Ние лекари и медицински сестри сме възмутени от методите на
Коментари Харесай

Лекари и сестри: Директорът на Пирогов увеличава администрацията с огромни заплати

" Ние лекари и медицински сестри сме възмутени от методите на работа на шефа на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина " Н. И. Пирогов " проф. Асен Балтов. Той усилва администрацията и стремително назначава служители за сметка на нас, лекарите и сестрите . Администрацията се назначава на големи заплати, които са даже по-големи от на лекарите и сестрите. Това е позор. Не е ясно за какво е нужна толкоз раздута администрация на една незабавна помощ? За сметка на това напущат качествени доктори и сестри, от което страдат пациентите. В момента има доста вакантни места в „ Пирогов “ за експерти, а не за администрация. Отделно в болничното заведение се вършат безмислени поправки за големи пари ". Това пишат в писмо до л
По думите им проф. Балтов реже лентички и си преписва заслуги, които са направени от предходното ръководство. За седеммесечното му ръководство задълженията на " Пирогов " са се нараснали с още няколко милиона . " Причината е в некомпетентното ръководство на болничното заведение от проф. Балтов ", жалват се още медиците.
" Ние, лекарите и сестрите, чакаме рокади в „ Пирогов “ от страна на министъра на опазването на здравето проф. Николай Петров. Ние се надяваме още да бъдат разследвани документите, дипломите и състезанието за избор на шефа на незабавния център, защото " Пирогов “ продължава да се ръководи от човек на служебния министър-председател Огнян Герджиков ", приключва писмото.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР