Ние казахме нашите приоритети. Казахме това, което сме защитавали по

...
Ние казахме нашите приоритети. Казахме това, което сме защитавали по
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма да подкрепим кабинет, който ще продължи ковид мерките

Ние казахме нашите цели. Казахме това, което сме защитавали по време на предизборната акция. За нас един от най-важните цели е възобновяване на естествения живот в страната, отпадането на рестриктивните мерки, носенето на маски, зелените документи. Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов след среща с президента Румен Радев.

Споделихме терзанията си към задаващата се ценова рецесия към цената на тока. Заявихме, че не би трябвало да се прави компромис по тематиката " Македония ". " Възраждане " ще бъде гласът на здравия разсъдък в Народно събрание, добави той.

Ако целите на държавното управление са продължение на тези ограничения, които служебният кабинет наложи. Ако целите са да търси непоследователен компромис за Македония, в случай че желае да вкара еврото, или да търпи интервенция от външни страни, няма по какъв начин да подкрепим, сподели Костадинов.

Бихме подкрепили кабинет, който смята като нас тези цели като първостепенни, един добър знак би било отпадането на всички ограничаващи ограничения, добави още.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/658812668829706
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР