Ние като асоциация ще окажем правна помощ, както сме го

...
Ние като асоциация ще окажем правна помощ, както сме го
Коментари Харесай

БАР ще даде правна помощ на ресторанта със „скъпите“ пържоли, ако съди клиента с клипа

„ Ние като асоциация ще окажем правна помощ, както сме го правили и преди. Ще окажем правна помощ и в този момент не поради клипа или другите изявленията, а поради изявление, което този човек даде два дни по-късно, в което споделя, че „ си е направил шоуто за Facebook “ и „ доста добре е знаел какво употребява “, даде конкретизиране ръководителят на Българската асоциация на ресторантьорите Ричард Алибегов.

Той гостува в ефира на Нова телевизия и дефинира медийния звук към „ скъпите “ пържоли като „ уронване престижа на българския туризъм “.

„ Ако се стигне до съд, това ще е от заведението. 20 години никой не се е оплакал от този ресторант “, акцентира категорично Алибегов.

По отношение на оставката на министъра на туризма Зарица Динкова, която ресторантьорите желаеха, предздседателят на БАР разясни и аргументите за зародилото напрежение сред браша и министерството.

„ Ресторантьорите да се поуспокоят малко, с цел да не се наложи унищожаване на въпросната ставка “, цитира думите на Динкова Алибегов.

Припомняме, че по време на образуването на Бюджета, още веднъж се повдигна тематиката за унищожаване на преференциалната ставка Данък добавена стойност за заведенията за хранене. Това сътвори напрежение в сектора.

„ Тя е министър от един месец, а ставката Данък добавена стойност беше гласувана 2022г. Не зная какво е защитавала “, отговори на изказванията, че Динкова е отстоявала правата на сектора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР