Ние категорично смятаме,че българските граждани трябва да бъдат подкрепени в

...
Ние категорично смятаме,че българските граждани трябва да бъдат подкрепени в
Коментари Харесай

Атанасова: Категорични сме, че българските граждани трябва да бъдат подкрепени в края на зимата

Ние изрично считаме,че българските жители би трябвало да бъдат подкрепени в края на зимата, това съобщи председатялт на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова при експертните диалози с Политическа партия.

Колегите от Българска социалистическа партия имат доста сериозна парламентарна стратегия също, не бихте възразили да подходим по метод да се отсее противоречивото от безспорното. Ние още веднъж заявяваме, че точка две за увеличение на минималната работна заплата ще се поддържа от ГЕРБ, би трябвало обаче да е несъмнено - какво може да си позволим, акцентира тя.

След като е записано във вашата стратегия няма да възразите 250 лева на мегават час, да стане 200 лева Българските млади фамилии би трябвало да желаят да живеят тук и да раждат децата си тук. За обучение, спорт, изкуства имате нашата поддръжка. Инвестицията в тях е наш приоритет, кнвестицията в културата би трябвало да стартира още веднъж, тъй като имаше нулеви години, би трябвало и нарастване на заплатите на учителите. Бих желала да приказваме и за регистрация на Данък добавена стойност да е до 160 000 лева Гледайки всички точки ми се коства,че би трябвало да приказваме по тематиките в бранш опазване на здравето, тематиката за цената на газа и тематиката да не бъдат увеличавани налозите, сподели още Атанасова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР