Ние каквото бяхме поели като ангажимент да подкрепим – сме

...
Ние каквото бяхме поели като ангажимент да подкрепим – сме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Надявам се президентът Радев да реши бързо за таксата за “Балкански поток”

Ние каквото бяхме поели като ангажимент да подкрепим – сме го изпълнили. Има една тематика, която президентът Радев се надявам да реши бързо – това е таксата за “Балкански поток ”. В Унгария чакат обнародването в Държавен вестник, при нас мина на две четения, апелирам го президентът да подпише. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ В региона на спорта, Министерство на финансите влиза също с толкоз пари. За църквите, за джамиите. Всичко това е влезнало в бюджета. Сега с Христо Иванов, с сътрудниците от Движение за права и свободи се разбрахме по регулаторите да се търсят най-хубавите хора, без значение кой ги предлага “, добави още Борисов.

Асен Василев добави, че над 1500 плана на общините са включени в бюджета. „ Данъците се събират, средства има, ще приключим годината с по-малък недостиг. Догодина също сме заложили много реалистични доходи “, сподели финансовият министър.

„ За първи път в историята на България се случва да има планове на 1500 общини. Те ще получат абсолютно реализация на тези планове. И не се разделят на партии. Това е невиждан случай “, сподели Йордан Цонев.

„ Сега с Христо Иванов, с Движение за права и свободи, с Асен Василев се разбрахме по регулаторите да се търсят най-хубавите хора, с публично доверие, чисти, без значение кой ги приема “, сподели водачът на ГЕРБ.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР