Ние искаме всеки, който си е свършил работата, да бъде

...
Ние искаме всеки, който си е свършил работата, да бъде
Коментари Харесай

Терзийски, ПП: Отлагайки проекта на решение за АПИ, защитаваме националния интерес

Ние желаеме всеки, който си е приключил работата, да бъде заплатен за това, само че и да сме сигурни, че всеки един лев е отишъл на вярното място. Искаме да защитим държавния интерес”. Така Йордан Терзийски разяснява в " Офанзива “ по NOVA NEWS отлагането на плана на решение за решение на казуса с Агенцията за пътна инфраструктура (АПИ), което през вчерашния ден скара депутати от ръководещата коалиция. Зам.-председателят на комисията по районно развиване и народен представител от „ Продължаваме промяната” е един от вносителите на решението, обвързвано със средствата на Агенцията за пътна инфраструктура. Той изясни, че решението занапред би трябвало да мине през правна и финансова комисия в Народно събрание.

На въпроса дали Любомир Каримански е бил офериран да бъде българският представител в Световната банка за да се откаже от битката за гуверньор на Българска народна банка, депутатът от Политическа партия отговори по този начин: „ Битката за гуверньор на Българска народна банка е либерален развой, в който ние би трябвало да изберем по-добрия претендент с по-добра програма”.

„ Това е коалиция, разясняват се доста неща. Излишно е да вкарваме в дебата SMS-и и предложения”, добави той.

„ Това не е краят на пътуването. Това е началото. Очаква ни доста добра работа. Комисията постоянно е подготвена да ви подкрепя”. С тези думи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен даде зелена светлина на българския План за възобновяване и резистентност.

„ Урсула декор Дер Лайен сподели, че това е един от най-зелените проекти. Насочен към зелена и цифрова промяна. Високата оценка на Европейска комисия е задоволителна гаранция, че това е един добър план”, разяснява Терзийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР