Ние идваме!“ за пореден път заявява, че Кремъл има своето

...
Ние идваме!“ за пореден път заявява, че Кремъл има своето
Коментари Харесай

„Ние идваме!“: Комисията по културата и медиите в НС да изслуша незабавно председателя на СЕМ

„ Ние идваме! “ за следващ път декларира, че Кремъл има своето лоби на основни позиции в сигурността на страната ни. Поредна сянка на подозрение хвърля изказване на ръководителя на Съвет за електронни медии Соня Момчилова при присъединяване й в предаването „ Контракоментар “, с водещ Асен Генов. От „ Ние идваме! “ показват:

Позицията на госпожа Момчилова, че гледната точка на Москва би трябвало да се преглежда като втора – равнопоставена позиция в спора, е или липса на съществени професионални правила и всемирен полезности, или е искрено обслужване на страна – агресор.

Недопустимо е ръководителят на Съвет за електронни медии да приравнява публичните медии със уеб страниците за подправени вести и да отъждествява лъжата и пропагандата с публична информация.

Недопустимо е ръководителят на Съвет за електронни медии да не е осведомена, че зверствата в Буча са потвърдено военно закононарушение, а не агитация на Украйна и да пази изречените неистини от Костадин Костадинов, че българските моряци на кораба „ Царевна “ са били арестувани от украинската войска, в случай, че пристанището в Мариупол е обсадено от Русия.

Също по този начин подсещаме на ръководителя на Съвет за електронни медии, че България е оповестена за вражеска страна от Кремъл, а българският проверяващ публицист Христо Грозев е разгласен за търсене от Руската федерация.

Горещо съветваме ръководителят на Съвет за електронни медии да направи информация какъв брой са наказаните и убити публицисти в Русия, както и дали има останали самостоятелни съветски медии и публицисти на територията на Русия, преди да показва предпочитание да има български репортери там.

За нас е неприемливо мълчанието и неналичието на позиция и дейности от страна на евроатлантическото болшинство в Народното събрание по отношение на позицията на госпожа Момчилова. “

„ Ние идваме! “ упорства ръководителят на Съвет за електронни медии да бъде неотложно изслушана от Комисията по културата и медиите в Народното събрание и да бъде поискана нейната оставка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР