Ние действително сме болни. Психическото ни състояние е на критичния

...
Ние действително сме болни. Психическото ни състояние е на критичния
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Смазват ни, защото открихме имотни измами за милиони

Ние фактически сме заболели. Психическото ни положение е на сериозния най-малко. Прокуратурата ни смазва. Това сподели пред Нова телевизия някогашният кмет на столичния регион "Младост " Десислава Иванчева, която дружно със зам.-кмета Биляна Петрова е под непрекъснат арест от 17 април, когато бяха задържани по обвиняване за рушвет.

Коя е прокуратурата, че ще ме обрича да остана без деца, че да не ме пускат под домакински арест, с цел да продължа ин витро процедурата. Аз съм почнала тази процедура преди ареста, посочи Иванчева.

Аз съм живяла и в студентстко общежитие, не съм родена със сребърна лъжичка, не ме плашат толкоз изискванията, колкото психическия тормоз. Когато вървим до тоалетната, ни гледат надзиратели мъже. Това е един актуален концлагер. Според мен има сюжет и той е да бъдем наказани в общественото пространство, уточни Биляна Петрова.

Притеснява ме още повече, че моят юрист Ирен Савова сега е заплашвана. Ние поведохме битка против имотните измами и несъмнено там сме настъпили ползи за милиони. При 7-8 парцела открихме откраднати от страната и от общината над 15 млн. лв.. Не се интересувахме кои са компаниите, интересуваше ни само публичният интерес, съобщи Петрова.

Иванчева и Петрова изрично отхвърлят да са желали рушвет.

Петрова попита кой е наредил на Апелативния съд да се събере за часове и да анулира стартирането им под домакински арест.

Това може да е човек, може да е формация, само че звучи ужасно, тъй като значи, че в България няма да имаме заслужено решение на делото, добави Иванчева.

Очевидно, че този развой ще приключи с есемеси и гласоподаване по малкия екран, тъй като стана медиен развой, сподели Петрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР