Ние де факто сме в еврото. С всички задължения, но

...
Ние де факто сме в еврото. С всички задължения, но
Коментари Харесай

КапиталНО

" Ние де факто сме в еврото. С всички отговорности, само че без изгодите. Ние не можем да употребяваме ниските лихви. В деня, в който България одобри еврото, ще се случи едно-единствено нещо - всички цени ще спаднат на половина в номинал, тъй като ще са написани в евро, толкова. "

депутатът от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер пред Българска национална телевизия

" Така че масата (за договаряния на Росен Плевнелиев и Соломон Паси - бел. ред.) ще остане празна, преди на нея от едната страна да седне някой, който ще носи отговорност. "

доцент Георги Ганев, някогашен народен представител от " Демократична България ", пред " 24 часа "
Реклама
" Политическият нарцисизъм е взел връх, господстват тънките сметки кой каква изгода може да извлече, което е безконтролно. Ние ще поставим всички старания. "

депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев в президентството, представен от " Дневник.бг "

" Забелязвам ударници в надпреварата за най-питащ депутат, както и министри, които са първенци в категорията " най-питан министър ".

служебният министър председател Гълъб Донев, представен от Mediapool.bg
Реклама
" Красен Кралев е един необичаен феномен, който години наред, притихнал в безмълвие, носи чувствителността на човек, който обича творчеството и му се отдава, който намира успокоение на душата си в онази нежна сензитивност на цвета в живописта, която той основава. "

ръководителят на Народното събрание и ваятел Вежди Рашидов, представен от Българска телеграфна агенция

" Тези, които имат вяра, че е допустимо да търгуваме със свободата на Украйна за нашето успокоение, бъркат. Поддаването на изнудването на Путин във връзка с енергетиката няма да реши казуса, а ще го изостри, като отвори пътя за по-нататъшни претенции и изнудване. "

министър председателят на Италия Джорджа Мелони, представена от Reuters
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР