Имън Холмс намекна за възможната причина за разпада на брака

...
Имън Холмс намекна за възможната причина за разпада на брака
Коментари Харесай

Имън Холмс разкрива огромни разногласия, които измъчваха брака на Рут Лангсфорд и предизвикаха раздяла

Имън Холмс загатна за вероятната причина за разпада на брака му - брачната половинка Рут Лангсфорд не желае да се реалокира в родната му Северна Ирландия, до момента в който той е обезверен да се „ приберат вкъщи “ и да живеят край морето.

Телевизионната звезда, родена в Белфаст, описа по какъв начин двойката не е постигнала единодушие за бъдещето си, защото той желае да се върне в Ирландия, само че Рут е направила ясно е, че тя няма да отиде.

Той изясни: „ Винаги съм копнял да се върна в Белфаст, тъй като това е, което свързвам с компания, другарство и тресчица. Бих желал да имам къща - в днешно време евентуално бунгало - с аспект към морето. Бих желал да вдишвам морски въздух и постоянно го свързвам с Ирландия. Мисля, че това ще ме направи щастлива. Проблемът е, че Рут нямаше да отиде. Това е дребна спънка. Тя нямаше да отиде. Харесва ми концепцията. Харесва ми концепцията да бъда там “, сподели той.

Телевизионните митове шокираха почитателите с изказване през уикенда, в което потвърдиха, че техният 14-годишен брак е завършил.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР