Ние чистим след тях, а няколко часа по-късно тук отново

...
Ние чистим след тях, а няколко часа по-късно тук отново
Коментари Харесай

Сигнал до Флагман.бг: Тийнейджъри превърнаха беседка в жк „Зорница“ в кочина, по-добре Общината да я премахне

Ние чистим след тях, а няколко часа по-късно тук още веднъж е цялостно с отпадъци, това към този момент не се търпи, оплака се бургазлия от близкия блок

Красив ъгъл за отдих, изработен от Община Бургас, безусловно е трансфорат в кочина. Става въпрос за пространството към блок 27 и 21 в жк „ Зорница “. Вместо да се употребява от жителите на околните жилищни здания, мястото се употребява от младежи, които постоянно се събират там да пият и да се дрогират. Това сигнализира наш четец в рубриката ни „ Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ “.

Той ни изпрати и фотоси от грозната панорама. На фрагментите се виждат боклуците, които са разпръснати из цялото пространство. 

„ Само разрушавам и след това се оплакваме. Но в тази ситуация не са ни отговорни институциите. Общината ни направи прелестна беседка – ъгъл за отдих, който да се употребява от всички нас. Вижте единствено за каква скотщина става въпрос. Навсякъде има отпадъци – празни бутилки от алкохол, кенчета, всевъзможни опаковки. В тая кочина безусловно не се стои. Ние чистим след тях, а след няколко часа гледката е още по-ужасяваща. Не мога да ви опиша какъв брой е нетърпим и шумът. Крещят, карат се, смеят се, пускат мощна музика когато и да е на денонощието. Просто към този момент не се търпи. Предлагам Община Бургас да демонтира беседката и пейките, с цел да се отървем от този смут “, написа още в сигнала.   
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР