Нидерландското правителство призовава жителите на страната да започнат да пестят

...
Нидерландското правителство призовава жителите на страната да започнат да пестят
Коментари Харесай

Призиви в Нидерландия да се пести енергия и газ

Нидерландското държавно управление приканва жителите на страната да стартират да пестят сила , по-специално да понижат мощността на отоплителната система в домовете си, оповестяват европейските медии в събота.

Властите показват, че жителите би трябвало да стартират да вземат душ вместо вана, защото това също може да помогне за понижаване на потреблението на сила.

Нидерландският министър на климата и енергетиката Роб Йеттен съобщи, че пестенето на сила е " потребно за вашия портфейл и за климата ".

" Това ще ни помогне да станем по-малко подвластни от газа от Русия ", счита той.

От своя страна държавното управление разгласи в събота, че ще понижи температурата в своите административни здания през зимата и ще употребява по-малко климатици през лятото.

През април влезе в действие нова процедура за заплащане на доставките на съветски газ, въведена с декрет на президента, която планува наложително конвертиране на договорните валути в рубли посредством " Газпромбанк ". Досега европейските купувачи на газ на " Газпром " са запазили на практика същите поръчки за евакуиране на газ.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР