Нидерландският футболист на Спартак (Москва) - Куинси Промес беше осъден

...
Нидерландският футболист на Спартак (Москва) - Куинси Промес беше осъден
Коментари Харесай

Национал на Нидерландия отърва затвора

Нидерландският футболист на Спартак (Москва) - Куинси Промес беше наказан от цивилен съд в Амстердам да заплати парично обезщетение на братовчед си поради случай с нож през 2020 година, оповестяват медиите в страната.

През декември 2020 година Промес беше задържан по съмнение, че е забъркан в случай, станал през юли в Абкуде (провинция Утрехт). Тогава пострада братовчедът на Промес, който беше намушкан тъкмо под капачката на коляното. Според вестника, от този момент той не може да употребява пълноценно крайници си и страда от посттравматично стресово разстройство.

Двамата първо са се сбили, описаха още очевидци, след което Промес е хванал ножа. По време на случая Промес беше футболист на Аякс, само че през февруари 2021-ва се завърна в Спартак. Също по този начин има и 50 мача за националния тим на страната си, като последното му присъединяване е на Евро 2020.

На 18 ноември 2021 година вестник " Де Телеграф " заяви, че нидерландската прокуратура ще образува наказателно дело против футболиста за опит за ликвидиране.

" Гражданският съд на процедура откри, че Промес е намушкал моя клиент и че това съставлява непозволено действие, за което той би трябвало да заплати обезщетение. Какъв е размерът на компенсацията? Това ще минава през специфична процедура, която се нуждае от месеци ", сподели юрист Иегуди Мошкович.

Промес ще заплаща и юридически такси, пишат медиите в Нидерландия.
 Куинси Промес сграбчи вниманието на Арсенал и Ливърпул
Куинси Промес сграбчи вниманието на Арсенал и Ливърпул

Крилото също е подготвен да заиграе на Острова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР