Нидерландската култова изпълнителка SHARON KOVACS, която пристига за първи път

...
Нидерландската култова изпълнителка SHARON KOVACS, която пристига за първи път
Коментари Харесай

Екстравагантната изпълнителка KOVACS, SELAH SUE и BULGARIAN CARTRADER се присъединяват към SOFIA LIVE FESTIVAL 2024

Нидерландската паметна изпълнителка SHARON KOVACS , която идва за първи път в България, очарователната белгийка с трогателен глас SELAH SUE и невероятният BULGARIAN CARTRADER са следващите горещи имена от международната музикална сцена, които ще имаме удоволствието да забележим онлайн, в границите на тазгодишното издание на.

Афишът с имена пораства и тези на SHARON KOVACS, SELAH SUE и BULGARIAN CARTRADER, се подреждат до към този момент оповестените ATMOSPHERE, DJ SHADOW, DUB FX, Жлъч/Григовор/Гена и Heptagram.

Това в резюме значи, че на 21-ви, 22-ри и 23-ти юни 2024 година на Арена София ( Колодрума) в Борисовата градина ще има отлично музикално многообразие - реге, хип-хоп, поп, соул, дъб-степ и още доста други, за които занапред ще научаваме. 

SHARON KOVACS стартира да прави музика още от ранна възраст, въодушевена от певици като Betty Davis, Etta James и Tina Turner. През 2014 година тя издава първото си ЕР " My Love " и триумфът ѝ не закъснява. Със синглите " My Love " и " Diggin ", а и дебютният й албум " Shades Of Black " влиза в класациите на 36 страни, достигайки до Топ 10 в Германия и стигайки до първото място в родината й Нидерландия. Следват 60 милиона гледания в YouTube, контракт за модел с Viva Paris, огромен брой награди, голям брой участия в огромни фестивали и подгряващ реализатор на концертите на Роби Уилямс.

KOVACS също по този начин печели влиятелната премия EBBA и взе участие във фестивали като Glastonbury и Sziget. Понякога оприличават гласа ѝ на този на Grace Jones или Macy Gray, към което тя в никакъв случай не се е стремяла, само че откровено я ласкае.

 2416990

Нейният втори албум " Cheap Smell " е един от най-откритите, почтени и вдъхновяващи албуми на бъдещето на соула за десетилетието. Подобно на дебюта си, в него тя се стреми да откри позитивното в най-трудните обрати в живота. Заедно с наградения продуцент, публицист, инженер, музикант и програмист Jonathan Quarmby, KOVACS работи по своя трети албум ‘Child of Sin’, в който записва едноименния сингъл в дует с вокалиста на Rammstein Till Lindemann.

Невероятната мистерия KOVACS е подготвена да внесе нова музика в света, а всяко нейно осъществяване онлайн е неповторимо!

SELAH SUE е вълнуващ актьор получил интернационално самопризнание. Известна със своя трогателен глас и метод към музиката, който подценява всевъзможни жанрови граници. Израснала в малко белгийско село, тя се утвърждава като един от най-надеждните млади гении и си извоюва неповторимо място на международната музикална сцена, черпейки ентусиазъм от реге, соул и фънк. Музикалното пътешестване на SELAH SUE е белязано със смелото изпробване на разнообразни стилове, което е видно в албумите " Reason " (2015) и " Persona " (2022). Тя е работила с известни актьори като Patrice, J Cole, Farhot, Childish Gambino, Damso и TOBi, само че също по този начин със своя присъщ глас и жанр има принос и взе участие в части на TOKiMONSTA, Marcus Miller и DJ Fresh vs Diplo.

 2416989

Вече на 32 години, SELAH SUE стана знак на впечатляващо оживената сега белгийска сцена (заедно със Stromae, Angèle, Lous и The Yakuza). С албума " Persona ", който ще имаме удоволствието да чуем онлайн по време на , надарената изпълнителка бележи ново артистично начало, като в същото време остава вярна на същността си с извънредно присъщия си глас, окъпан в топла душа с прекъсващи се блусови пукнатини. Слънчевият звук на гласа ѝ, който приютява всички персони на харизматичната певица, като се стартира с нейния оптимизъм, нейната избухлива сила и нейните трескави бързания, способни да вдигнат цяла навалица, само че също и нейната зрялост, свенливост, нейните интимни опасения или нейния хипнотизиращ сексапил. Следвайки известната максима на Сократ " Познай себе си ", SELAH SUE най-сетне съумя да откри салдото си и да продължи напред в света, вървейки към светлината, със сигурни крайници и по-спокойна от всеки път.

И тази година ще имаме изключителното наслаждение да забележим на сцената на фестивала неповторимия BULGARIAN CARTRADER, който направи същински възторг на миналогодишното издание. Българинът, който единствено за година покори стотици подиуми в Европа, завоюва сърцата на хиляди меломани, бе отличен с една от най-престижните награди в музикалния свят, Music Moves Europe 2024 и издаде мини албума " Soul Is The Price ". За блестящия гений и неповторимото творчество на BULGARIAN CARTRADER няма потребност да се приказва, а би трябвало да се чуе и види.

От билетите " Early Bird " на цена от 99 лева ., са останали единствено 100бр. След привършване и на втората вълна промоционални билети, постоянната цена ще бъде 1 40 лева за тридневен пас.

Продажбата на еднодневни билети ще започва на 1-ви май и цената им ще бъде 75лв .

За повече информация и всички вести към може да следите страница на фестивала във Фейсбук:   и инстаграм профила:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР