Нидерландия се върна на победната писта в квалификациите за Евро

...
Нидерландия се върна на победната писта в квалификациите за Евро
Коментари Харесай

Голмайсторът Аке: Обмислях възможността за хеттрик

Нидерландия се върна на победната писта в квалификациите за Евро 2024 в Германия, печелейки с 3:0 против Гибралтар. Защитникът на Манчестър Сити - Нейтън Аке, означи две от попаденията на тима си, откакто неговите сътрудници направиха феноменална поредност от пропуски, отправяйки цели 49 удара към вратата на съперника и отбелязвайки едвам три гола.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Разбира се, главната цел беше да спечелим мача и също така искахме да вкараме допустимо най-вече голове. Очевидно това не се получи. Това, че създадохме толкоз доста положения, беше добре, само че може би трябваше да бъдем по-спокойни в метода, по който се опитахме да ги осъществяваме. Не се случва доста постоянно да вкарам два пъти в един мач. Но беше доста пренаселено там, където бяха нашите нападатели, тъй че може би това сътвори малко повече пространство за останалите от нас. В някакъв миг даже обмислях опцията за хеттрик, само че това по този начин и не се получи ", разяснява Нейтън Аке след мача.

Победата беше първа за Нидерландия в новия квалификационен цикъл и “лалетата ” се нареждаха на трето място в своята група “В ” с три точки, какъв брой има и Гърция, която обаче е с по-добра голова разлика. Следващите мачове на Аке и компания по пътя към шампионата на “Стария континент ” в Германия са през септември, когато ще играят против Нидерландия и Гърция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР