Нидал АлгафариПриятели, разбирам, че Стефан Янев ще обяви нов политически

...
Нидал АлгафариПриятели, разбирам, че Стефан Янев ще обяви нов политически
Коментари Харесай

Радев легализира участието си като петия елемент в коалицията, Гоголеви герои ще се бият в гърдите

Нидал Алгафари

Приятели, разбирам, че Стефан Янев ще разгласи нов политически план, който е заченат преди години в град Елин Пелин. От негови изявления се поразбира, че следващата партия ще е с патриотично националистична устременост. Тази партия ще е в ръководството на Република България, като част от ръководещата коалиция, без да е минала през ситото на изборите. Така Радев ще легализира присъединяване си като петия детайл в обединението. Тази част от ръководещото нежно болшинство ще тика страната ни към политиката, водена от московското управление на Русия.
За положително или неприятно това се случва.

Какво става обаче на втори проект? Цялата политическа шлака, отделила се, напуснала или изгонена от към този момент някогашните си партии, демонстрира забележителна активност към този нов план. Всяко неспособно гравитирало към Българска социалистическа партия, всяко милеещо да близне подметките на московското управление на Русия, прикрило се под националния ни флаг, всяко политическо търгашче осребрявало всевъзможни хрумвания, националистични, патриотични, демократични и тоталитарни драпа със зъби и нокти да е още веднъж в киреча.

Всички гореизброени Гоголеви герои ще се бият в гърдите, ще реват като елени по време на разплод и ще се катерят, пълзейки като хлъзгави червеи по имиджа на Стефан Янев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР