Нидал Алгафари, С ултиматумът на Слави относно персоната на Кирил

...
Нидал Алгафари, С ултиматумът на Слави относно персоната на Кирил
Коментари Харесай

Само ДБ има шанс да направи широко скроено правителство, ако то сътвори добрини, народът ще си затвори очите

Нидал Алгафари,

С ултиматумът на Слави по отношение на персоната на Кирил Петков е ясно, че " Продължаваме промяната " няма да могат да сформират второ държавно управление с някогашния техен министър-председател. От политическа партия ГЕРБ заявиха, че ще върнат незабавно мандата. Радев ще би трябвало да избира сред Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи, Демократична България и " Възраждане ". Радев два пъти връчва на Българска социалистическа партия и два пъти несполучливо. Предвид дрязгите, крамолите и нападките, е доста дребна вероятността да им връчи третия изследователски мандат.

" Прекрасните " Радеви връзки с Движение за права и свободи допускат, че няма да им връчи изследването на тях. Даде ли го на " Възраждане ", ще го емнат и в България, и в чужбина. Остават или Има Такъв Народ, или Демократична България. Като че ли, Демократична България са малко по-стабилни от Има Такъв Народ и по този начин допускам, че ще им го връчи точно на тях. Те от Демократична България демонстрираха, че могат да са гъвкави и въпреки и с дребна възможност, само че към тях може да се сформира държавно управление.

Правителство, което да одобри нужните ремонти за лелеяните пари от Европейски Съюз и нужните ремонти за въвеждането на еврото. Правителството може да бъде и доста необятно скроено, тъй че да е еднообразно задоволително за всички в Народното събрание. Може на народа и тълпата да не им се понрави напълно сглобката, само че в случай че успее държавното управление да сътвори някакви добрини, тълпата ще си затвори очите.

Другото е избори, нови кавги, нови попръжни по медиите, пари от Европейски Съюз - йок. Еврото - в миналото по-нататък. И защото тълпите са инатливи, ще произведат същата каша при последващи избори и от бодил, та на глог. Мнозина към този момент не имат вяра на никой и ще предпочетат да отидат за гъби и националното посланичество ще е с рекордно ниска изборност.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР