NFT Credo пусна нова колекция с Наско Сираков на блокчейн

...
NFT Credo пусна нова колекция с Наско Сираков на блокчейн
Коментари Харесай

Нова NFT колекция с Наско Сираков на блокчейн пазара

NFT Credo пусна нова сбирка с Наско Сираков на блокчейн пазара. Единствената по рода си платформа у нас отключи серията „ Green ” от сбирка „ Легенди – Наско Сираков “. Незаменимите токени към този момент са налични на и всеки може да ги съхранява в своя цифров портфейл против единствено 100 лева за численост.

Серията „ Green “ показва следващ откъс от кариерата на Наско Сираков. След като е прекарал есенния полусезон в редиците на френския Ланс, при започване на 1993 година Сираков се завръща на „ Герена “. През пролетта нападателят е неукротим – бележи 9 гола в 12 мача и оказва помощ на Левски да завоюва своята 18-та шампионска купа.

Всички колекционери могат да наддават за още 2 нови юбилейни медала (№21 и №22) с лика на Наско Сираков. Началната цена за всяко сребърно произведение на онлайн търга е 1000 лева, като всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „ Левски “ като безплатна помощ към клуба.

NFT Credo предлага и оферта за обща покупка на NFT сбирка и юбилеен орден. Пакетното предложение включва отстъпка от 20% и е налично за всеки на.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР