Независимо от сравнително кратката история на съвременния фамилен бизнес у

...
Независимо от сравнително кратката история на съвременния фамилен бизнес у
Коментари Харесай

Президентът: Фамилният бизнес доказа мястото си в българската икономика и общество

„ Независимо от относително късата история на актуалния семеен бизнес у нас, той безспорно потвърди своето значимо място както в българската стопанска система, по този начин и в нашето общество. “

Това съобщи президентът Румен Радев пред членовете на „ Сдружение на фамилния бизнес–България “. Държавният глава и брачната половинка му Десислава Радева бяха посетители на обичайна церемония вечер на организацията.

В приветствието си президентът означи, че дребните и междинни компании , каквито нормално са и фамилните бизнеси, стават все по-иновативни, съвременни и гъвкави , като нараства делът им от брутния вътрешен артикул и то във все по-важни браншове.

„ Във време на разпад на полезности, на рецесия, на разделяне и загуба на посока, вие давате на обществото образец за поредност и резистентност, за дълготрайни цели, за здрава ценностна основа, върху която градите бизнес “ , съобщи още президентът Радев. По думите на президента, задачата на фамилните компании надвишава устрема за бърза облага и се основава на традициите, възпитанието на почитание към фамилните полезности, поколенията, положителното име.

„ Много е значимо, че фамилният бизнес дава късмет на хиляди младежи да разпрострат своите познания, гений и упоритости тук, в България “ , съобщи още Румен Радев. Президентът приветства обстоятелството, че новите генерации в сдружението осъзнават публичната задача на фамилните компании, „ дишат с мисълта за България “ и се стремят да изградят духовно и материално богато общество, което да се гордее с нашето културно и историческо завещание.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР