Независимо от спада на цените на имотите и на наемните

...
Независимо от спада на цените на имотите и на наемните
Коментари Харесай

Пазар, на който винаги ще има инвеститори

Независимо от спада на цените на парцелите и на наемните равнища, Дубай и през 2017 година продължи да е един от най-атрактивните пазари за вложителите, решили да вложат парите си в недвижимости. В най-голяма степен това се дължи на високия % рентабилност. При жилищата тя е 7%, а при къщите – 5%.

Dubai Marina е най-търсенето място от бизнесмените за покупка и наем на парцели и през 2017 година, а Mirdif и Арабското ранчо са най-предпочитаните места за придобиване на вила. По отношение на ценова досегаемост най-предпочитаният комплекс е International City.

„ Като се регистрира фактът, че от ден на ден планове ще бъдат пуснати в употреба през 2018 година, не чакаме огромна промяна в цените, което ще продължи да поддържа високия интерес от страна на задграничните вложители. В същото време наемодателите ще бъдат принудени да са конкурентоспособни, за привличане на евентуални наематели. Пазарът и стопанската система се движи по траекторията на диверсификацията и зрелостта, по тази причина бизнесмените и продавачите ще могат да завоюват от своята инвестиция”, споделя Хайдър Али Хан, шеф на Bayut.com.

Дубай е отличен пазар за бизнесмените. Там доходността от наем е една от най-високите в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР