„Независимо от очакванията ИТН не влезе в парламентарните процедури. Като

...
„Независимо от очакванията ИТН не влезе в парламентарните процедури. Като
Коментари Харесай

Иво Божков: ИТН опита да бламира парламентарната система

„ Независимо от упованията Има Такъв Народ не влезе в парламентарните процедури. Като антисистемна - тази партия неодобрява системата, в която България е била до момента. Очаквахме парламентаризмът да се извърши със наличие, само че това не се случва. “

Според Божков, Има Такъв Народ няма да поддържат различен кабинет, тъй като в природата на антисистемните партии е заложено да печелят гласоподаватели точно с особеното си мнение и неучастието в играта на парламентаризма по познатия метод.

„ Все отново се надявам да бъде формирано краткотрайно държавно управление, което да изкара до пролетта, употребявайки наклонността на изтласкване на корупционния модел от Борисов. А на идващите избори хората да покажат дали ще гласоподават доверие за 120 депутатски места на Има Такъв Народ или да потвърдят фрагментиран парламент с належащ диалог сред партиите “, добави Божков.

Според него, всяка партия съставлява някаква част от народа и в случай че желаеме България да просъществува и процъфтява, в името на обща цел партиите би трябвало да си приказват, да демонстрират почитание, даже и да не се харесват между тях.

Хората, които желаят смяна, се надяваха на нормализация, само че от политиците това към този момент не се получава. Не би трябвало никой да го е боязън от избори. Доброто за България е успеха на парламентаризма – да не се приказва с обиди, а да се водят транспарантни и уважителни договаряния ", акцентира журналистът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР