Независимо кой е пръв на тези избори и независимо кой

...
Независимо кой е пръв на тези избори и независимо кой
Коментари Харесай

Любен Дилов-син обясни втората поредна изборна загуба на ГЕРБ-СДС

" Независимо кой е пръв на тези избори и без значение кой ще направи кабинет, той преди всичко би трябвало да обезпечи 22 хиляди кубика дърва за Айтос. Последните 6 месеца страната се ръководи от водач, само че в действителност е на автопилот. В момента сме в цялостна рецесия – здравна, икономическа, енергийна ". Това съобщи Любен Дилов - наследник в ефира на Нова телевизия по отношение на данните, които показват, че " Продължаваме промяната " са първа политическа мощ.

Според него хората са имали потребност от " спасители " и са припознали точно Кирил Петков и Асен Василев като такива. Забравено било обаче, че точно те били част от кабинета, който е вкарал страната в тази рецесия.

" Като управляваш 12 години, и Майка Тереза да си, ще се откри някой да каже: " Махай се, писна ни от теб ". Въпросът е какво ще се случи по-нататък, кой с кого ще направи кабинет. С всички сили ние ще подкрепим съставянето на нов кабинет. И Борисов през днешния ден (б.р. към този момент вчера) го удостовери. Ако ГЕРБ сме първи, ще предложи вид, в който никой да не е афектиран. Ако сме втори, ще оказваме помощ, стига да желаят. В момента би трябвало да има кабинет, друг от този, който ръководи президентът Радев, тъй като той не се оправя с нищо ", счита Дилов.

Той добави, че в обединението са обезпокоени от ниската изборна интензивност, само че не носи виновност за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР