Независимо колко са големи мускулите ти, ако твоята дъщеря ти

...
Независимо колко са големи мускулите ти, ако твоята дъщеря ти
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм, какъвто не сте го виждали: актьорът се преобрази заради дъщеря си

Независимо какъв брой са огромни мускулите ти, в случай че твоята щерка ти каже да бъдеш принцеса, ти би трябвало да си сложиш короната.

Представяме си, че и при Чанинг Тейтъм се е случило нещо сходно, съдейки по оповестяването на писателския му дебют, пишат от . В обществените си профили през вчерашния ден 40-годишният артист показа, че издава първата си книга . Тя се споделя „ Единствената и неповторима Спаркела “ ( “The One and Only Sparkella”) и предопределена за дребни и пораснали деца .

A post shared by (@channingtatum) on Aug 31, 2020 at 11:00am PDT

„ Хора, не знам за вас, само че по време на карантината нещата при мен станаха малко странни. Инцидентно се заключих в стаята на 7-годишната си щерка. И в последна сметка открих вътрешното си дете “ , написа Тейтъм за момичето си Евърли от брака с Джена Дюан и добавя: „ А ето това сътворих за моето малко момиче. От това, което предпологам, е дребното момиче в мен. Благодаря за четенето. “
 Двойката, която постоянно ще ни липсва: най-милите моменти на Джена Дюън и Чанинг Тейтъм  Двойката, която постоянно ще ни липсва: най-милите моменти на Джена Дюън и Чанинг Тейтъм  Двойката, която постоянно ще ни липсва: най-милите моменти на Джена Дюън и Чанинг Тейтъм  Двойката, която постоянно ще ни липсва: най-милите моменти на Джена Дюън и Чанинг Тейтъм
На фотографията, споделена от него, артистът е заобиколен от играчки, измежду които еднорози и кукли . Освен престилка, той носи розови криле и маска за сън, върху която е пришита корона . От фрагмента виждаме и корицата на книгата, а в неин жанр фотографията на Чанинг е с филтър на светлинки.

Според формалната информация от издателството, дебютът на Тейтъм е „ очарователна ода към самооценката и любовта сред татко и щерка “ .

Илюстратор е Ким Барнс, а сюжетът на „ Единствената и неповторима Спаркела “ (от англ. spark - искра), дело на артиста, споделя за Ела, чийто първи образователен ден не минава по проект . Момичето взема решение да не носи толкоз шарени и блестящи облекла, с цел да не ѝ се подиграват нейните съученици, само че с помощта на своя татко тя скоро схваща какъв брой е значимо да бъде себе си, без значение какво ще кажат останалите .

 ох на мама Личен списък

Не пропускайте да последвате във и!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР