Независимо какво се случи, трябва да приемем аткуализацията на бюджетаБлагодаря

...
Независимо какво се случи, трябва да приемем аткуализацията на бюджетаБлагодаря
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ИТН, „Възраждане“, ГЕРБ и ДПС направиха безпринципен сбор, защото правителството засегна интереса на задкулисието 

Независимо какво се случи, би трябвало да приемем аткуализацията на бюджета
„ Благодаря на хилядите хора, които ни поддържаха през днешния ден. Битката с мафията не е завършила. Ние от Българска социалистическа партия я водим към този момент 6 години. Един избор на съмнение няма да ни спре. Получихме избор на съмнение от задкулисието и избор на доверие от хората на площада. На тях споделих: не се предавайте. Битката занапред следва. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след гласувания избор на съмнение на държавното управление.

Тя бе безапелационна: „ Задкулисие, олигархични ползи, мафия се сплотиха, с цел да смъкват този кабинет, който съществено стартира да визира техните ползи. „ ИТН “, „ Възраждане “, ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха непоследователен общ брой, обединени единствено от това – да защитят интереса си от това, че смяната стартира. “

Нинова прикани всички депутати да се стегнат и в идната една седмица да одобряват актуализацията на бюджета. „ Ако до края на седмица не бъде признат на второ четене Закона за ДОО, няма да си получат пенсионерите нарастването на пенсиите от 1 юли. Това ни е първа грижа. Майките с деца няма да получат данъчните облекчения. Работниците няма да получат компенсациите посредством ваучерите за храна. Независимо какво се случи през днешния ден, приканвам за държавно национално отговорно държание към българския народ “, предизвести тя.

„ Предсрочните избори са най-тежкият и недопустим вид “, съобщи Корнелия Нинова и предизвести, че новата четворна коалиция основава политическа рецесия. „ Това значи, че няма да приемем бюджета, няма да има парламент, в случай че има длъжностен кабинет, няма да се одобряват законите по Плана за възобновяване и резистентност. Ужасно тежко ще е за България. Умишлено ще ни вкарат в рецесия “, продължи тя.

Според водача на Българска социалистическа партия предстоят тежка есен и зима. „ Трябва цялостна готовност на държавно виновни мъже и дами, с цел да помогнем на народа си през есента и зимата “, прикани Нинова.

„ Ако продължаваме смяната ни поканят на договаряния, ще се включим в тези диалози. На първо четене считам, че съдружното съглашение би трябвало да се актуализира, тъй като от предходната година до момента настъпиха доста промени в икономическия и обществения живот, избухна войната в Украйна, глобите са тежки “, разяснява тя.

„ Длъжни сме да опитаме да създадем кабинет в границите на този парламент “, сподели още Корнелия Нинова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР