Независимо какъв цвят върху главата си носи, сръбската фурия Йелена

...
Независимо какъв цвят върху главата си носи, сръбската фурия Йелена
Коментари Харесай

Историята се повтаря! Сръбкинята Йелена Карлеуша отново окраде Андреа!

Независимо какъв цвят върху главата си носи, сръбската хала Йелена Карлеуша   по всякакъв начин се пробва да докара визията на българската певица Андреа и в случай че има по какъв начин – даже и лицето й би взела на заем, видя HotArena .

В момента Йелена е с платинено руса коса и когато си поставя слънчеви очила, напълно умерено може да я объркаме с родната русокоска.

Разглеждаме фотосите на Карлеуша, защото скоро за нея нищо не бяхме чували, и какво да забележим по-надолу. Наскоро е била с розова коса . Странно от кое място е взела концепцията? Може би от Андреа, която се боядиса в този цвят за фотосите на клипа към песента й „ Строго неразрешено “ със Сузанита ?

Справка сочи, че двете хубавици още веднъж са били с един и същи цвят на косата и то още веднъж едновременно .

Преди две години несъмнено си спомняте какво се случи. Тогава  двечките бяха със сини коси и сръбкинята упрекна нашенката медийно, че е откраднала имиджа й . Всъщност сестрата на Ким Кардашиян – Кайли, боядиса в синьо гривата си на първо време, а Йелена се взе насериозно и се заблуди, че основава фешън трендове.

Дори най-после се оказа, че мацката от западната ни съседка била, меко казано, захласната от Андреа, тъй че коя – коя копира?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР