Независимо дали сте заедно от съвсем скоро или имате дългогодишен

...
Независимо дали сте заедно от съвсем скоро или имате дългогодишен
Коментари Харесай

5 позитивни навика за щастлива връзка

Независимо дали сте дружно от напълно скоро или имате дълготраен брак, без значение дали сте щастливи родители или в този момент планирате бебе, тези 5 простички ежедневни навика ще ви оказват помощ да извършите връзката си още по-силна и хармонична.

Сутрин

Свикнете да ставате 5-10 минути по-рано от нормалното. Така ще имате време за сладка прегръдка с колегата в леглото, спокойна закуска за двама или нещо малко и по-палаво под душа. Преди да излезете от вкъщи наложително отделете още 2 минути за целувки. Това ще ви сближи и няма заплаха да изпаднете в досадната рутина, когато всеки бърза за своята работа и пие даже кафето на крайник.

В паузата за кафе или обяд

Колкото и да сте затрупани с работа и да бързате да се приберете в офиса, отделете минута време, с цел да се чуете с колегата по телефона или най-малко да му изпратите малко известие. Забравете за баналните поздрави или поръчки за извършване на покупки, измислете нещо интимно и закачливо, без обаче да прекалявате.

Вечер

Отново отделете десетина минути за обятия и целувки. Идеята е да бъдете близко един до различен, да се докосвате и да усетите топлината на колегата – в дословен и метафоричен смисъл. Не продължавайте пред тв приемника, а седнете на дивана и дано всеки опише по какъв начин е минал денят му. Това оказва помощ за поддържане на разговора. Насладете се на вечерята, а след това още веднъж може да се озовете дружно под душа.

Преди заспиване

Колкото и да сте изтощени и клепачите ви сами да се затварят, пожелайте „ Лека нощ “ на обичания човек, погалете го по бузата или просто сложете глава на рамото му за минута. На сутринта ще се разсъните доста по-отпочинали и свежи, в случай че сте заспали спокойни.

През уикенда

Тъй като ще разполагате с повече време, насладете се на по-лениво пробуждане и сантиментална закуска в леглото. Не бързайте и останете по-дълго под завивките. А след това си направете разходка в парка, хванати ръка за ръка. Насладете се на природата и помечтайте на глас дружно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР