Независимо дали сме суеверни или не, добре е да познаваме

...
Независимо дали сме суеверни или не, добре е да познаваме
Коментари Харесай

Какво да НЕ подаряваме според суеверията

Независимо дали сме суеверни или не, добре е да познаваме най-популярните суеверия по отношение на подаръците. Така няма да изпаднем в неуместното състояние да притесним, вместо да зарадваме околните, когато им вършим подарък. Ето най-разпространените суеверия какво да не подаряваме.
Режещи предмети
Избягвайте да подарявате ножове, саби, игли, карфици, ножици. Още античните китайци считали, че подобен подарък разрязва на две аурата на индивида. Според славяните режещите дарове водят до разлъка и спор. Пронизващите предмети носят отрицателна сила и вършат трагичен индивида, на който ги подарявате.
Носната кърпичка води до разлъка, в случай че се подари от жена на мъж. Носни кърпи се подаряват единствено на траурни церемонии.
Голямото огледало съхранява силата на стареенето. Всеки самичък би трябвало да си го избере и купи за своето жилище. Прадедите ни са свързвали огледалото с мистичност и са вярвали, че този предмет съхранява неприятна сила, която може да се съобщи и на други хора.
Перли
Макар дамите да харесват бижута от перли, съгласно антично поверие те вещаят финансови загуби, заболявания и неприятности. Перлите се асоциират с безутешните сълзи на вдовици и сираци.
Часовник
Може би най-популярното поверие за несъответствуващи дарове е обвързвано с часовниците. Не подарявайте часовник на обичан човек. Смята се, че часовникът отброява времето, в което двама души за дружно и ще докара до разлъка.
Подаряването на чорапи предвещава скорошно овакантяване на дома от мъжа.
Празен портфейл
Портфейлът е много известен подарък за дама или мъж. Никога обаче не го подарявайте празен. Така се счита, че ще донесе до финансови проблеми на индивида, за който е. Поставете вътре дребна монета или банкнота.
Ръкавици
С потребление на ръкавици са свързани доста вълшебен ритуали, които водят до манипулиране на личността.
Бижута от опал
Суеверието гласи, че опалът носи неприятен шанс. Това не се отнася за адресат, който е роден през октомври, тъй като се счита, че астрологичният му заряд преобразува силата му в положителна.
Предмети от стъкло
Сувенирите или принадлежности от стъкло са много известен подарък. Смята се, че в случай че стъклен подарък се счупи, връзките ви с този човек ще се скапват.
Не бива да се подаряват и домашни любимци . Според поверието, в случай че подарите животинка на някого, ще се скарате с индивида, на който подарявате, е домашният любим скоро ще почине.

Ако въпреки всичко подарите някой от изброените предмети, би трябвало да знаете, че съгласно известното поверие има способи да се „ анулира “ нещастието. Когато подарявате подаръка, дано индивидът насреща ви даде алегорична сума, даже и 1 стотинка. По този метод вие не вършиме подарък, а го продавате. Това деяние " обезврежда " отрицателната мощ, която ще донесе.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР