Независимо дали одобряваха сюжета му или не, милионите фенове на

...
Независимо дали одобряваха сюжета му или не, милионите фенове на
Коментари Харесай

Едно голямо завръщане в продължението на Сексът и градът

Независимо дали одобряваха сюжета му или не, милионите почитатели на " Сексът и градът " нямаше по какъв начин да не се вълнуват от продължението на паметния сериал. Първият сезон на " Просто ей по този начин " ни сподели какво се случва с живота на добре известните ни героини 20 години по-късно.
 Сара Джесика Паркър, Джон Корбет, “Просто ей по този начин ”, HBO и по кое време и какво да чакаме от втория сезон на продължението на “Сексът и градът ”
Кой паметен воин се завръща в “Просто ей по този начин ”

Все повече нямаме самообладание за втория сезон

Отдавна стана ясно, че втори сезон ще има, както и че Ким Катрал, която играеше всеобщата фаворитка Саманта в истинския сериал, още веднъж няма да се завърне - за нея светът на " Сексът и градът " е в предишното.

В новите серии обаче ще забележим различен емблематичен воин от преди десетилетия. След поредност от спекулации, към този момент знаем сигурно, че Ейдън - една от любовните тръпки на Кари Брадшоу, се завръща.

Разбираме го от споделена обява на формалния Instagram на " Просто ей по този начин ", както и на този на Сара Джесика Паркър. В няколко фотоси виждаме актрисата в компанията на Джон Корбет, който изпълняваше ролята на Ейдън в " Сексът и градът ".

На фрагментите героите им не просто са дружно, а се държат за ръце и очевидно са в малко по-задълбочени връзки от чисто другарските. Дали това е по този начин ще научим чак при излизането на втори сезон на " Просто ей по този начин ". Точна дата за премиерата няма, само че я чакаме тази година по НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР