Независимо дали живеете в регионален град, село или в столичен

...
Независимо дали живеете в регионален град, село или в столичен
Коментари Харесай

Българската банка, от която можете да получите до 50 000 лева навсякъде в България

Независимо дали живеете в районен град, село или в столичен квартал, евентуално имате най-малко една банкова карта. Разликата идва оттова по какъв начин е била издадена тя - тъй като до момента в който в центъра на столицата има десетки физически банкови клонове, то в някои села няма нито един. И по този начин, някои от клиентите на финансовите институции би трябвало да изминат десетки километри, с цел да си извадят или възобновят нужната банкова карта.

Една от огромните български банки обаче откри метод да улесни оптимално клиентите, когато се отнася за издаването на дебитна или кредитна карта. Fibank разгласи, че дава на клиентите си нова опция за напълно онлайн издаване на банкови карти (дебитни и кредитни) за физически лица. Поръчването, подписването и доставянето до адрес в цялата страна става без посещаване до банков клон.
 Fibank пуска Гугъл Pay за всички свои клиенти
Първа българска банка пуска услугата Гугъл Pay

До 50 000 лв. на няколко клика разстояние

Ако се нуждаете от спомагателни средства, без значение дали в размер на 500 или 50 000 лв., пътят за приемането им е еднакъв - през уеб страницата или приложението за телефони My Fibank. Става извънредно елементарно - влизате, избирате кредитен предел и типа на мечтаната карта, и поръчвате. И най-хубавата част: кандидатстването и издаването на картата са без такси. Дори можете да получите назад средства - до 0.5%, в случай че пазарувате по-често с картата.

В случай че не желаете кредитна карта, а единствено дебитна - процедурата е сходна. Заявката може да извършите през уеб страницата за нови клиенти или непосредствено от My Fibank уеб и мобилното приложение за съществуващите клиенти, където поръчката за дебитна карта може да е по нова или към този момент съществуваща сметка. Поръчаните карти могат да бъдат изпратени посредством пощальон и задействани несъмнено и напълно отдалечено.
 Fibank става първата банка у нас, която пуска разплащания с часовник Fitbit
Fibank става първата банка у нас, която пуска разплащания с часовник Fitbit

Банката ще предлага на клиентите си заплащания посредством услугата Fitbit pay

От врата до врата - несъмнено и безвредно

И тук идва въпросът - какъв брой благонадежден е новият отдалечен способ на изпращане? Краткият отговор е - не по-малко от персоналното предаване в клон на банката. След като клиентът подпише онлайн нужните документи за определената от него карта, той ще я получи неактивна, като в пакета документи ще има напътствие за нейното активиране.

След снабдяване на пратката от пощальон, който деликатно ревизира самоличността на получателя и му предава картата с ПИН код в запечатан плик, активирането на картата става посредством онлайн банкирането " Моята Fibank " или в мобилното приложение My Fibank. Така действително, когато стигне до получателя си, единствено той може да я задейства, което става посредством персонална идентификация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР