Независимо дали искаме да го признаем или не, сутиените не

...
Независимо дали искаме да го признаем или не, сутиените не
Коментари Харесай

Какво се случва, ако не перете сутиена си след всяко носене

Независимо дали желаеме да го признаем или не, сутиените не получават толкоз време за пране, колкото бельото. И нормално „ пробата на обоняние “ е този, който взема решение дали сутиенът влиза в пералнята или се закопчава назад. Но се оказва, че дамите може да не перат сутиени толкоз, колкото би трябвало, и това може да сътвори проблеми.

Ние събрахме няколко точки, които акцентират за какво би трябвало да се отнасяме по-добре към сутиените си. Прочетете до края за бонус препоръки по какъв начин вярно да перете това долни дрехи.

Ако не измиете сутиена си задоволително, това може да докара до „ раждане “ на груби неща в него.

Мръсната истина е – бактериите и дрождите обичат влажните места, като зоната под гърдите ви.

В комбинацията на пот и масло от кожата също способства за растежа на тези микроби, които в последна сметка се натрупват в влакната на сутиена.

Натрупването на бактерии може да аргументи раздразнение на кожата.

Акнето не е извънредно за лицето и мръсният сутиен може също да причини пъпки около региона на гърдите, изключително при тези, които имат сензитивна кожа.

Протриване на зърната може да се появи и когато има непрекъснато търкане сред нечиста тъкан и изпотена кожа.

Въпреки това, един експерт обясни , че рисковете от приемане на сериозна зараза от немит сутиен са ниски, в случай че постоянно миете кожата си и спазвате вярна хигиена.

Странната миризма от мръсни сутиени може да проникне през облеклата ви.

Също като облеклата, в случай че сутиените не са в прането, това ще докара до неприятни миризми . И тази неприятна миризма може елементарно да проникне във връхните ви облекла.

За упорити миризми, които не се отделят при измиване, някои експерти предлагат да използвате оцет, с цел да неутрализирате миризмата.

Температурата на пране също е значим фактор. Памучните и синтетичните сутиени могат да се перат с топла вода, до момента в който копринените и смесените би трябвало да се почистват при по-ниска температура.

Петната от пот и дезодорант могат да скапват тъканта на вашия сутиен.

Ако забележите жълти линии в профил на сутиена си, това най-вероятно е резултат от пот, смесена с масла, нечистотия и лосиони. Вашата телесна химия също може да има резултат върху обезцветяването, според от това дали сте по-кисели или алкални

Има няколко метода за унищожаване на тези белези, които включват потребление на средства за премахване на петна или деликатно заличаване с четка за зъби.

По-тъмните сутиени също могат да стартират да развиват фини бели линии, която е  минерална сол, която идва от нашата пот. Ако видите тези леки петна, явно е време да изперете бельото си.

Като общо предписание дамите би трябвало да перат сутиените си след 2-3 „ носения “.

Първо, би трябвало да дефинираме какво значи „ изхабяване “. Според един кожен лекар няколко часа с минимално изпотяване може да не се смятат за едно цялостно изхабяване, само че няколко часа със мощно изпотяване могат елементарно да бъдат 2 до 3 износвания.

Друг експерт отбелязва, че какъв брой мазна е кожата ви и какъв брой постоянно се потите са значими фактори, които би трябвало да вземете поради при вземането на решение какъв брой постоянно да перет сутиена си.

Бонус: „ Грижата за сутиена “ е значима и ето няколко съвета.

Използвайте сутиените си поредно. Прекалената приложимост на обичаното ви парче може да унищожи формата му, а сутиените също би трябвало да почиват, с цел да могат чашките и презрамките да се провиснал.
Закопчайте презрамката преди пране или поставете сутиена в мрежеста торбичка, с цел да не се заплита с други облекла.

Използвайте най-нежния цикъл на пералната машина, с цел да запазите еластичността на бельото си.
Когато ги сушите, уверете се, че чашките са ситуирани в естествената им форма.
Избягвайте да употребявате сушилнята за вашите сутиени, защото топлината и вибрациите могат да унищожат техните „ разтегливи “ свойства.

Колко постоянно миете сутиена си? Какви други привички за долни дрехи съгласно вас би трябвало да се разискват по-открито?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР