Независимо дали гледате филми легално или нелегално, със сигурност сте

...
Независимо дали гледате филми легално или нелегално, със сигурност сте
Коментари Харесай

Филмът ''Заразяване'' от 2011 г. днес бие новите ленти, но актьорите имат нещо важно да ви кажат!

Независимо дали гледате филми легално или незаконно, сигурно сте забелязали, че един филм от 2011 година от известно време се е качил на високите места в класациите и сякаш няма никакво желание да отстъпи позицията си на по-новите ленти. Става въпрос, несъмнено, за филмът " Заразяване ".

Виж още: Кризата с ковид - забелязана от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лекуването?

Най-вероятно към този момент сте го гледали, само че в случай че не сте, ще ви разкажем защо става въпрос без да издаваме прекалено много. В " Заразяване " героинята на Гуинет Полтроу се заразява от мистериозна болест в Китай и дни по-късно умира. Болестта се оказва мощно заразна и месеци по-късно взима милиони жертви по целия свят. Учените са в трескаво търсене на лек, а в това време жителите по целия свят се сблъскват с паническо извършване на покупки, подправени вести и лъжливи месии. Познато, нали? Всъщност има още доста общи обстановки с сегашното, само че би трябвало да гледате кино лентата, с цел да не развалим изненадата.

Виж още: Как да понижим риска от болест с короновирус?

Днес актьорите от " Заразяване " се събраха, въпреки и виртуално, с цел да разяснят някои неща, които може би са потребни през днешния ден. Така да вземем за пример Кейт Уинслет, която влиза в ролята на епидемиолог, споделя, че с цел да влезе по-добре в ролята, през 2011 година се е срещнала с доста експерти по публично опазване на здравето. Всички я съветвали едно - да си мие ръцете, като че ли от това зависи животът ѝ. " Знам че е мъчно и ново, и ужасно, само че вие в действителност може да отбраните себе си и хората, които обичате със сапун, мивка и вода. Вирусът се измива със сапуна ", споделя във видеото Кейт Уинслет и демонстрира по какъв начин тя си мие ръцете.

Виж още: Какви са признаците на ковид? Какво да вършим, в случай че подозираме, че сме заболели?

" Ако сте млади и здрави, несъмнено си мислите, че не е нещо кой знае какво, тъй като сте чували, че този вирус не е повече от простуда. Но това не е правилно. Предишните генерации е трябвало да вършат изключителни неща, а ние просто би трябвало да си седим у дома ", приканва Мат Деймън.

Виж още: 50 кг. ориз, толкоз леща, 150 медикаменти от тип... австралийка се запасява за ковид!

" Много е просто, един от най-хубавите метода да се отбраните от коронавирус 19 е като се държите все едно към този момент сте инфектирани. Вирусът се предава посредством контакт сред хора, т.е. ние сме му нужни, с цел да оцелее. Затова дано не му оказваме помощ. Можем да се оправим с него просто като стоим надалеч един от различен ", споделя Лорънс Фишбърн във видеото.

Виж още: Коронавирусът и международните звезди! Пътуване с защитни ограничения или същинска суматоха?

" Вирусът не е китайски, нито " бяга " от младите. Той е нов вирус, което значи, че нашата имунна система в никакъв случай не го е " виждал ". Параноята също е тип вирус и изисква боязън и погрешна информация, с цел да се популяризира. За нея не ни трябват учени, които да ни излекуват от това ", разяснява Дженифър Ел, която също играе ролята на академик във кино лентата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР