Независимият руски информационен канал Медиазона първи съобщи в петък, че

...
Независимият руски информационен канал Медиазона първи съобщи в петък, че
Коментари Харесай

Русия постави известната руско-американска журналистка Маша Гесен в списъка за издирване за криминални обвинения

Независимият съветски информативен канал " Медиазона " първи заяви в петък, че профилът на Гесен се е появил в онлайн листата за търсене на съветското вътрешно министерство и Асошиейтед прес съумя да удостовери това. От профила не стана ясно по кое време тъкмо Гесен е прибавен в листата.

Руските медии оповестиха предишния месец, че е почнало наказателно дело против Гесен, награждаван създател и неприкрит критик на президента Владимир Путин, поради изявление, което те направиха с видния съветски публицист Юрий Дуд.

В изявлението, което беше пуснато в YouTube през септември 2022 година и от този момент е гледано повече от 6,5 милиона пъти, двамата, наред с други неща, разискаха зверствата на съветските въоръжени сили в Буча, украински град покрай Киев, който за малко е окупиран от съветските войски.

След като украинските войски го превзеха, те откриха телата на мъже, дами и деца по улиците, в дворове и домове, както и в всеобщи гробове, като някои демонстрират следи от мъчения. Руските публични лица изрично...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР