Независимите депутати ще подкрепят кабинет с мандата на Продължаваме промяната.

...
Независимите депутати ще подкрепят кабинет с мандата на Продължаваме промяната.
Коментари Харесай

Независимите депутати не поставяли условия за нов кабинет

Независимите депутати ще поддържат кабинет с мандата на " Продължаваме промяната ". Нямаме никакви условия. Това съобщи някогашният депутатът от Има Такъв Народ, а понастоящем независим народен представител проф. Николай Радулов пред БиТиВи.

Радостин Василев съставлява самостоятелните депутати в договарянията с Политическа партия. Радулов не знае какви решения взима Кирил Петков, само че в Има Такъв Народ научавал за взетите решения от пресата.

По отношение на изгонването на 70-те съветски дипломати, Радулов уточни, че самото изпъждане на съветските дипломати е политически акт, а не е обвързван с контраразузнаването.

По думите му изгонени са хора, обвинени в осъществяване на шпионска активност. Става въпрос за въздействие върху политици и общественици, добави Радулов.

Според него ние сега нямаме съвършеният съвет по национална сигурност, само че хубавото е, че сега работи. Българска социалистическа партия има своите гласоподаватели и би трябвало да приказват такива неща, които гласоподавателите чакат от социалистите. Русия се бърка доста интензивно във вътрешната и външната политика на България, посочи Радулов.

Това отдръпване на Българска социалистическа партия от договарянията за сформиране на държавно управление е да се покаже, че връзката с Русия е жива и Българска социалистическа партия се старае да я поддържа. БСП виждат една опция част от изгубения през последните години електорат, счита някогашният народен представител от Има Такъв Народ. Той е на мнение, че сигурно политиците от Българска социалистическа партия се срещат с съветски дипломати.

Според него с изключение на Българска социалистическа партия, с Русия са свързани и " Възраждане ".

Радулов още веднъж би сложил оценка " тройка " за положението на сигурността у нас. Проблемът не е в дипломатите, а в това, че ние не бъркаме по-дълбоко в съветските групи в страната. В енергетиката има избрани хора, свързани с съветските ползи и пречат за благоприятни условия за акумулиране на сила, изясни самостоятелният народен представител. Радулов има информация за находището в Чирен за построяването на нови кладенци, без да се ремонтират старите. Разширяването на газохранилището съставлява риск, предизвести Радулов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР