Незастроените имоти общинска собственост в крайна сметка не са извадени

...
Незастроените имоти общинска собственост в крайна сметка не са извадени
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 13 февруари

Незастроените парцели общинска благосъстоятелност в последна сметка не са извадени от годишната стратегия на Община Варна за предписание с парцели.

Дискусионният клуб „ ЧИТАТЕЛница “ се завръща на 14 февруари с творчеството на Стивън Кинг – един от най-популярните писатели на ужаси и мистерии. Неговите романи се утвърждават у нас след 1990 година и от този момент набират почитатели от всички генерации.

Двама чиновници на Община Варна от отдел " Строителен надзор " са арестувани с рушвет. Това заяви на ексклузивен брифинг заместник-кметът по сигурността Илия Коев, съобщи кореспондент на Moreto.net. Те са хванати с 2000 евро белязани пари на паркинга на Община Варна. Служителите са на ниско равнище, от активност на терен.

Групите DeatMag от Пловдив и " Гравитация рок " от Плевен гостуват във Варна за благотворителен концерт в поддръжка на младия ни водач във Формула 3 Никола Цолов.

15,1% е растежът на издадените разрешителни за градеж на нови жилищни здания във Варна и региона през последното тримесечие на 2023г., по отношение на същия интервал на 2022г.

Макрорамката е в размер на 764,2 млн. лв., от които 338,5 млн. лв. са делегираните средства от страната, а останалите 369,1 млн. – от доходи от локални налози и такси. Бюджетът със средства от европейски планове и стратегии е в размер на 56,5 млн. лв..

2 млн. лева са към този момент заложени в бюджета, останалите пари бихме могли да осигурим посредством преразпределение на средства, разгласи зам.-кметът по финансовите въпроси Христо Рафаилов
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР