Незаконният според съда арест на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,

...
Незаконният според съда арест на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Евродепутатите обсъждат незаконния арест на Бойко Борисов

Незаконният съгласно съда арест на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, влиза за разискване в Европейския парламент през днешния ден следобяд.

Евродепутатите ще дебатират по тематиката „ Незаконно задържане на водача на опозицията в България “ и е по член 162 от правилника за активността на Екологичен потенциал.

Обсъждането е включено в общия спор „ Основни права в Европейски Съюз “.

На 8 септември Европейският парламент реши да остави петицията, подадена против противозаконните дейности на някогашния вътрешен министър Бойко Рашков, с които се нарушават гражданските права и се упражнява психическо и физическо принуждение против представители на опозицията, отворена и да изиска от българските управляващи подробни отговори.

В Комисията по петициите на Европейския парламент през днешния ден беше позволен за разглеждане сигнала против противозаконните дейности на някогашния вицепремиер и вътрешен министър в две служебни държавни управления и постоянното държавно управление на „ Продължаваме промяната “ Бойко Рашков.

В края на август стана ясно, че карцерът на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов е противозаконен, реши на втора инстанция Софийският административен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР