"Незаконните производители на ракия нямат нито касов бон, нито плащат

...
"Незаконните производители на ракия нямат нито касов бон, нито плащат
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не ме е срам, че открих тоалетна

"Незаконните производители на ракия нямат нито касов бон, нито заплащат данък, а се оплакват. Ще ограничим този сив бранш с неизменност. Не пострадвам от болно себелюбие, бих отишъл персонално да ревизира казаните за ракия по селата и градчетата. Не ме е позор, че съм разкрил тоалетна, както се писа по медиите ", сподели вицепремиерът Валери Симеонов в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Определено има насъбрани административни недостатъци, те би трябвало да бъдат решени и да се сложи началото на на практика настоящ модел. Когато приложиш едно практическо решение всичко стартира да се подрежда ", съобщи още той.

"Започва да ми омръзва да приказвам за фрагментите на Елена Йончева. Не знам даже за какво го наричате "филм ". Това са неспособно инсталирани видеокадри за операция. Шофьорът на Йончева, който "случайно “ попада на огромна група бежанци, не е издържал полиграф на въпроси за трафик на хора, само че тя въпреки всичко го взима на работа ", разкри вицепремиерът.

"Социализмът сигурно не е бил добър. Тези 27 години Преход са битка на закоността с лакомията. Лакомията няма политически цвят ", продължи Симеонов.

"Когато в една коалиция се споделя истината, не слугува на по-големия, търси истината и грешките, това е най-хубавата формула за непоклатимост на една коалиция ", добави политикът.

"БСП постоянно е паразитирала към обществото, тя няма по какъв начин да съществува по време на позитивни процеси. Въпреки това цялата интензивност в този момент е ориентирана към Европредседателството ", приключи Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР