Незаконни вендинг автомати в общинското предприятие Чистота в Пловдив изчезнаха

...
Незаконни вендинг автомати в общинското предприятие Чистота в Пловдив изчезнаха
Коментари Харесай

Незаконни вендинг автомати в Пловдив изчезнаха светкавично след неудобни въпроси

Незаконни вендинг автомати в общинското дружество " Чистота " в Пловдив изчезнаха стремително след интервенция на локални медии и сигнали от хора, написа Plovdiv24.bg.

Сайтът споделя, че са получили сигнал за това, че несвързани с Национална агенция за приходите и без фискални устройства автомати за кафе и захарни произведения са ситуирани в двора на Оперативна програма " Чистота ".

Факт е, че от началото на новия мандат не са провеждани търгове или състезания за разполагане на кафе-автомати в предприятието. Няма и информация за установяване на схеми и места за разполагане на такива.

Кой и по какъв начин е разпоредил слагането им е неразбираемо, още повече, че машините употребяват нерегламентирано и ток от мрежата на общинското дружество. Интересното в тази ситуация е, че е осъществена система за бартер, като на чиновници на предприятието се дава кафе под формата на капсули.

Преди от Общината да дадат отговори кой и по кое време е разпоредил да се слагат тези вендинг машини и на какво съображение, какъв наем получава от тях община Пловдив, на какво съображение се употребява ток от общинското дружество и по какъв начин писмено е завършена договорката с " бартера на кафе капсули “, вендинг автоматите към този момент са демонтирани.

Явно от " Чистота " считат пловдивските данъкоплатци за цялостни наивници и балами, откакто по толкоз неблаговиден метод се пробват да прикрият явна корупционна скица, написа медията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР