Незаконната внучка на принцесата на Монако Грейс Кели отпразнува 24-ия

...
Незаконната внучка на принцесата на Монако Грейс Кели отпразнува 24-ия
Коментари Харесай

Незаконната внучка на Грейс Кели отпразнува рождения си ден на розово парти

Незаконната внучка на принцесата на Монако Грейс Кели отпразнува 24-ия си рожден ден на особено розово празненство.

Камила Готлиб е плод на любовта сред дъщерята на Кели - Стефани и нейния бодигард Жан-Реймънд Готлиб. Тя е нелегално дете на двамата и не може да стане принцеса на Монако, само че животът ѝ напълно не е елементарен и тя живее като кралска персона. Името на бащата на Камила не попада в акта ѝ за раждане, само че тя носи семейството му.

През уикенда младото момиче отпразнува рождения си ден с шумно празненство и не пропусна да показа любопитни фрагменти в своя профил в Инстаграм.

На една от фотосите Камила театралничи с голяма кошница с рози, а на различен кадър тя към този момент е с другарка на фона на розова стена и балони с каубойски шапки. На друга фотография се вижда по какъв начин стилният дизайнер Андреа Дел Монако целува рожденичката по бузата. Явно купонът е бил гръмък и радостен.

Под обявата Камила Готлиб е написала простичко: „ Много ви благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден. “

Говори се, че принцеса Стефани, която е по-малката сестра на принца на Монако Албер, е родила Камила от някогашния си телохранител Жан Реймонд Готлиб. Въпреки че момичето носи неговата фамилия, Стефания в никакъв случай не е потвърждавала обществено, че той е татко на щерка ѝ.

Тъй като Стефани и Готлиб в никакъв случай не са били женени, Камила не носи купата “принцеса”, за разлика от нейните по-големи полубрат и сестра, които са родени от телохранителя Даниел Дюкре. Сега Луис е на 29 години, а Полина е на 28.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР