Незабавното отстраняване на Радев от властта е една от най-важните

...
Незабавното отстраняване на Радев от властта е една от най-важните
Коментари Харесай

Петър Москов, КОД: Отстраняването на Радев е най-спешната задача

Незабавното премахване на Радев от властта е една от най-важните политически задания.  Президентът трансформира България в Украйна - ничия земя.  Изолира ни от свободния свят и трансформира страната ни в лесна цел за имперските упоритости на Путин. В КОД сме уверени, че през днешния ден Радев е най-големият настойник на кремълския корупционен модел, който подсигурява все по-голяма беднотия за българските жители и все по-тежка взаимозависимост на България от кремълската мафия. Това стана доста явно през последната година.

За КОД решението е ясно. Този гибелен за България модел може да бъде изкоренен единствено с цялостна политическа и икономическа лустрация.  Русия държи България през мрежа от корумпирани политици и високоплатени служители - наследници на алената върхушка и някогашната Държавна сигурност. Тази мрежа задушава цялата ни стопанска система с корупция и престъпни практики и е директната причина за обедняването на българите.  Тези хора предумишлено компрометират демокрацията, унищfжават  свободния пазар и безнаказано ограбват страната и налозите ни. През последната година видяхме по какъв начин сякаш под благовидната форма за помощи за все по-обедняващите българи, в действителност налозите ни бяха раздадени на огромни компании, доближени до Кремъл и някогашните комунисти в България. За бедните и за пенсионерите отидоха левчета, а алените компании, като Лукойл, прибраха милиони от личните ни налози. Този проблем може да бъде решен с смяна в Конституцията, която да позволи  със закон да могат да се постановат ограничавания за присъединяване в публичния и стопанския живот в страната на лица, управлявали, взели участие и подпомагали активността на режим, който е приет за тоталитарен, незаконен или човеконенавистен, както и за свързани с тях лица.

КОД към този момент внесе подобен законопроект в Народно събрание и ще продължи да го внася във всеки идващ парламент, до момента в който не бъде признат. За да успеем е необходим мощен десен съюз, който да направи допустимо същинско дясно ръководство. Съюз който да подсигурява реализиране на дясно болшинство, готово да изкорени докрай всички аргументи за непрекъснатото възпроизвоство на моделите за обири във всяко последващо ръководство. Само подобен мощен десен съюз може да реализира бързорастяща стопанска система, свободен пазар и просрериращи и сигурни жители. Всички промени и закони, които досега се предлагани и одобрявани от на процедура левите болшинства в множеството издания на Народно събрание, са единствено реплика на политическа воля и неработещи решения, чиято единствена цел е илюзия на обществото, а същинският резултат е стабилизиране на незаконното статукво.

 2023-04-02_Izbori.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР