Незабавно тази плоча трябва да бъде премахната. Столична Община да

...
Незабавно тази плоча трябва да бъде премахната. Столична Община да
Коментари Харесай

Борисов за плочата на Съветската армия: Човекът е свършил това, което трябваше държавата


„ Незабавно тази плоча би трябвало да бъде отстранена. Столична Община да направи всичко належащо и да изисквате премахването на тази плоча “. Това съобщи ръководителят на във връзка счупената плоча на паметника на Съветската войска в София.

„ Това трябваше да се случи още при започване на войната. " Докато нямаше война, светът бе много неуверен, имаше Мински съглашения, водеха се диалози. Сега е тотално всичко друго. Стотици хиляди са починали, разрушени са градовете. Всички ограничения от страна на регионалния шеф по плочата, а общинските съветници на внесете предложение за унищожаване на паметника “, акцентира Борисов.

„ За паметника може да има по-широка полемика, само че за плочата съм безапелационен – индивидът е приключил това, което трябваше страната. По смисъла на закона това е вандалски акт. Историята има два прочита – че са ни освободили и че са ни окупирали. Всичко зависи от коя корица я четеш “, добави ръководителят на.

Листите с водачите на ще бъдат регистрирани в неделя, когато ще бъдат оповестени.

„ Нямаме проблем. Готови са листите, подписани са и в неделя ще ги представим. Дали сме голям късмет на младежката организация на, те водиха доста борби “, сподели още Борисов.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР