Незабавна проверка на българската фирма Вирджиния-Н е разпоредена на всички

...
Незабавна проверка на българската фирма Вирджиния-Н е разпоредена на всички
Коментари Харесай

Ето коя е фирмата, изписана на автобуса с мигранти

Незабавна инспекция на българската компания " Вирджиния-Н " е разпоредена на всички институции, научи Burgas24.bg . Името на компанията е изписано на рейса с мигранти, който премаза полицейска патрулна кола и умъртви двама чиновници на реда. Тежкият случай стана към 5 часа тази заран на кръстовище " Трапезица " в Бургас.  

Фирма " Вирджиния-Н " ЕООД е учредена на 15 февруари 2012 година. Седалището  се намира в гр. Кърджали, а началният импортиран капитал е в размер на 10 лв.. Портфолиото съдържа разнообразни действия - покупка на артикули, комерсиално посланичество, ходатайство и агентство, комисионни, специонни, транспортни действия в страната и чужбина, недвижими парцели, рекламна активност, покупко-продажби с интелектуална благосъстоятелност и т. н. 

Оборотът на компанията за 2019 година е в размер на 163,000 лева, което е с 17% по-малко от миналата 2018 година (197 000 лева.), а междинният годишен растеж е 1%, демонстрират оповестените финансови данни.

Управител и едноличен притежател на капитала на компанията е Петко Найденов Костов. Той има още едно сдружение - " Зелена био пчела " с идентични на " Вирджиния-Н " действия. Бил е съучастник в заличеното " Асит - модерно " ООД, обвързвано с текстилната индустрия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР