Нейното име ще се чува все по-често. Тя се казва

...
Нейното име ще се чува все по-често. Тя се казва
Коментари Харесай

Това слънчево българско момиче Зорница Калчева покори Америка

Нейното име ще се чува все по-често. Тя се споделя Зорница Калчева. Започва уроции по пеене на осем години, на девет печели второ място в конкурс на фабриката за гении „ Дисни “. На 11 и 12 към този момент е първа – в надпреварата за млади гении „ Колибри “ в Холивуд. Родена е в България, само че е израснала в Лос Анджелис.

За първи път от 10 години е в родината си. „ Беше малко като потрес, тъй като не съм била в България от много години. Но съм щастлива, че съм тук, че се видях с баба и дядо. От дребна обичах да си играя с куклите. Мама и тате ме чуха по какъв начин им пея. Започнах да отивам на уроци и по този начин стартира всичко. Мечтая, бленувам да съм като Бритни Спиърс, като Кристина Агилера, да реализира триумфите им “, споделя Зори.

„ Това е сбъдната фантазия за нас – да заминем в Америка, да опитвам в живота, да търсим нещо друго. Много се веселя, че Зори съумя да осъществя фантазията си, да пее на сцена, да осъществя гения си.

Аз го чаках това, просто българската нация е доста надарена “, споделя пък гордият ѝ татко Веселин Калчев. А Зори има и една огромна изненада за към този момент растящата ѝ войска от фенове. Съвсем скоро следва да снима клип в България.

„ Аз съм родена тук, и това е моята татковина. Българският е моят език, в нашия дом приказваме единствено на български език, това е ненарушимо предписание “, споделя надарената българка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР