Нейното име е Тао Поршон-Лънч и е известна като най-възрасният

...
Нейното име е Тао Поршон-Лънч и е известна като най-възрасният
Коментари Харесай

Вдъхновяваща история: тя е на 100 години и е най-възрастният йога учител в света

Нейното име е Тао Поршон-Лънч и е известна като най-възрасният йога преподавател в света, тъй като сега тя е на 100 години!

Тао е родена на 13 август 2018 година в Индия. Тя стартира да се занимава с йога, когато е едвам на 19 години.

Нейната идея за живота е, че няма невъзможни неща, а сега желанието й е да внуши концепцията, че всяка жена е "повече от годините си " и нежният пол не трябва да си слага бариери поради възрастта.

 г

"Няма такова нещо като възраст ", споделя в свое изявление вдъхновяваща Тао.

Тао претърпява Втората международна война в Европа и след края й стартира работа като модел. Избрана е за дамата с най-дълги крайници на остарелия континент.

Съдбата и кариерата й я водят в Холивуд, където се снима в няколко продукции. Професионален завой я води към писането на сюжети и режисурата.

 г

По това време е била мощно увлечена към танците.

Когато Тао била на 25 години, претърпяла сериозна контузия. Лекарите непрекъснато й повтаряли "Няма да можеш да правиш това, не можеш да правиш това... ", само че тя нямала никакво желание да се съобщи на здравословните проблеми.

Тао признава, че постоянно е мечтаела да има дълъг живот и е щастлива, че го е постигнала и към момента може да преподава йога, даже и на 100. Тя приканва хората в никакъв случай да не се отхвърлят от задачите си и да не разрешават някой да им внушава, че нещо, в което имат вяра, е невероятно.

 г

Но най-важното съгласно Тао е да оказваме помощ на душите, които срещаме по време на житейския си път.

И несъмнено, усмивката! Тао в никакъв случай не е преставала да се усмихва на света и удостоверява, че той постоянно също е бил благоразположен позитивно към нея.



 апп Edna.bg

[img original]35339083[/img]
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР