Нейно Величество кралица Елизабет II публикува специален празничен пост в

...
Нейно Величество кралица Елизабет II публикува специален празничен пост в
Коментари Харесай

Кралицата пропусна Хари и Меган за НГ, Уилям и Кейт не поздравиха никого

Нейно Величество кралица Елизабет II разгласява специфичен празничен пост в обществените мрежи.

В формалния акаунт на Бъкингамския замък кралица Елизабет II разгласява новогодишен привет за всички жители и четири обичани фотоси със мемоари от 2020 година.

Подобно на всички международни водачи в този час, тя призна, че годината е била сложна във всяко отношение, само че е належащо да имаме вяра, че ще дойдат по-добри времена, когато всички ще бъдем дружно. За първи път до " щастлива " в поздравлението прозвуча и " здрава нова година ".

Любопитно е също, че на картичката тя е отбелязала най-близките членове на фамилията си - принц Чарлз и херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

Феновете на пропуснатите в поздравлението принц Хари и Меган незабавно възроптаха, че те не са намерили място в поздрава след заминаването си за Съединени американски щати. Защитници на монарха обаче обявиха, че в новогодишния привет на Нейно величество не са упоменати и внуците й, че поздравът е чиста условност и че просто следва процедурата за заместничество на трона.

И до момента в който кралските наблюдаващи спореха, дали преднамерено или публично, Елизабет II не означи принц Хари и Меган Маркъл на новогодишната празнична картичка, други означиха, че принц Уилям и брачната половинка му Кейт не са разгласили въобще привет за новата година. Никакви фамилни фотоси, сантименталности или ободряващи думи към нацията, че през 2021 година „ всичко сигурно ще се оправи ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР