Неймар ли дойде в България? Това се питаха случайни минувачи

...
Неймар ли дойде в България? Това се питаха случайни минувачи
Коментари Харесай

Неймар дойде в България

Неймар ли пристигна в България? Това се питаха инцидентни минувачи на летище София тези дни. Оказа се, че това не е бразилската футболна звезда, а негов двойник. При това той също е футболист и бе показан като перлата в селекцията на " Левски " тази зима.  



27-годишният Фабио Лима за първи път напуща родината си и идва в Европа, с цел да облече синия екип. Той ще би трябвало да размени на дясното крило Роналдо, който беше продаден в съветския " Ростов ". Контрактът на кариоката е за две години и половина.

Оказва се, че приликата му с Неймар по никакъв начин не е инцидентна. Фабио изцяло съзнателно копира визията на своя кумир, който на 5 февруари ще навърши 32 години. Новата звезда на " Левски " има сходна обеца на лявото ухо. И двамата имат пристрастеност към татуировките. Отстрани на врата си Неймар е изографисал надписа " Всичко е преходно ", а на същото място татус има и Фабио.  

Приликите сред двамата футболисти не свършват дотук - Лима пуска същата брадичка, и той е избелил зъбите си, носи сходни шапки с козирка. Остава да разберем дали и на терена най-малко малко се приближава до бразилския национал, който сега носи екипа на саудитския " Ал Хилал ".

Иначе Фабио е доста впечатлен от снежната завивка в София, въпреки и напълно дребна. Бразилецът за първи път вижда сняг онлайн и не пропусна да показа това в обществените мрежи. Освен това е много шокиран и от негативните температури на открито, като демонстрира термометър с градусите и емотикона със замръзнало дребосъче.



Фабио Лима има нежна поддръжка в лицето на чаровна бразилска хубавица. Нейното име е Самара, а преди година и половина двамата станаха родители на дъщеричката им Мелина. Засега нападателят ще живее в София самичък, без най-любимите си, само че проектът е в скоро време и те да дойдат насам. Самият състезател не крие, че е щастливец.



" Животът е доста великодушен към мен. Искам да благодаря на Бог, че тези две човешки същества влязоха в живота ми и трансформираха всичко. Днес съм благополучен и пълностоен, че имам такова благословено семейство. Обичам ви, Сам и Мемел ", прям е новият нападател на " Левски ".  

Източник: bgdnes

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР