Неймар има нужда да бъде близо до съотборниците си, за

...
Неймар има нужда да бъде близо до съотборниците си, за
Коментари Харесай

Тухел за Неймар и Мбапе: Те са и подобни, и различни

Неймар има потребност да бъде покрай съотборниците си, с цел да се показва на високо равнище. Това съобщи старши треньорът на ПСЖ Томас Тухел, който добави, че бразилецът приема нещата драговолно. Германският експерт съпостави качествата на двете си звезди – Неймар и французина Килиан Мбапе.

"Те са сходни и разнообразни “, стартира Тухел. „ Техните качества са вън от подозрение. В добавка, те разполагат с голямо самочувствие – може да се усети и всеки от тях се нуждае от това, с цел да си кадърен да решаваш дуели. Това не би трябвало да се бърка с надменност. Това е нужно, в случай че искаш да си най-хубавият в света и искаш да го доказваш на терена на всеки три дни. Ней е необикновено топъл човек, който не може да се показва на високо равнище, в случай че не е в близки взаимоотношения със своя треньор и съотборници и не се усеща същински благополучен. Той чува и усеща всяка рецензия – той приема нещата драговолно ", добави някогашният ментор на Борусия Дортмунд.

За Мбапе треньорът сподели: "Килиан е необикновено съсредоточен, самонадеян и самостоятелен за своята възраст – рисково! Той брои даже своите голове на тренировки. Тогава го попитах: "Кои голове броиш въобще? Дори тези, които са маловажни? " Той ми отвърна: "Не, единствено огромните и значими голове, когато вратарят е под рамката ". Той е същинска деветка – тъй като всеки един треньор се нуждае от някой, който да приключва офанзивите и да бъде скъп за тима. "

"Супер благ човек, доста убеден – той знае от какво има потребност и какво желае ", приключи Тухел по адрес на Мбапе. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР