Неймар е информирал ръководството на Пари Сен Жермен, че иска

...
Неймар е информирал ръководството на Пари Сен Жермен, че иска
Коментари Харесай

Неймар е поискал да си тръгне от Пари Сен Жермен

Неймар е уведомил управлението на Пари Сен Жермен, че желае да напусне клуба това лято, оповестиха медиите във Франция. Нападателят е насочен към завръщане в Барселона, шест години откакто си потегли от „ Камп Ноу “ в посока френската столица.


Френското издание L’Equipe съобщи, че желанието на бразилеца да напусне първенеца на Лига 1 е поради това, че последователи на парижани са поискали от него да си тръгне пред дома му през май. Фактор в решението му е и настояването да се върне в Барселона, където прекара четири години сред 2013 и 2017. L’Equipe добави, че каталунците се интересуват от 31-годишния футболист, обратно на информациите от Испания.

ПСЖ възнамерявал да се раздели с Неймар това лято, без значение че му остават още четири години до края на контракта, който е на стойност 25 млн. паунда годишно, само че решили да го задържат заради несигурността към бъдещето на Килиан Мбапе. Въпреки че има интерес и от двете страни Неймар да се върне в Барселона, до договорка мъчно ще се стигне поради финансовите проблеми на „ блаугранас “.

Неймар има 118 гола и 77 асистенции в 173 мача по време на шестгодишния си престой в ПСЖ. Той вкара два пъти и даде асистенция против Чонбук при завръщането си от травма в контролата, извоювана от френския първенец с 3:0. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР